Atlantis-Wellness-2

Livia Frischer

DIPL PSYKOSYNTESTERAPEUT
PSYKOSYNTESLÄRARE
HANDLEDARE OCH COACH

Livia Frisher Psykosyntesterapeut,  liberate your life och  Coach på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Livia Frischer 

Bokning och frågor:
tel: 0707 69 80 21
livia@keystoliberation.com

Länk till egen hemsida

SOM ATT KOMMA HEM
När jag 1989 kom i kontakt med Psykosyntes, var det som att äntligen komma hem. Jag kände mig kallad att utforska Psykosyntesens djupa relation till människans själsliv och psyke. Efter en lång karriär som industridesigner valde jag att utbilda mig till Psykosyntesterapeut och Psykosynteslärare.

Redan 1991 kunde jag tillsammans med några kollegor grunda Svenska Psykosyntes Institutet i Göteborg. Sedan 1994 har jag arbetat som terapeut i Göteborg, och sedan 1998 även som psykosynteslärare i Sverige, Norge, Holland och Italien.

VERKTYG
I mitt arbete som terapeut integrerar jag även Arketypisk Psykologi och Movement-Medicine, två metoder som syftar till att stödja individens förmåga att skapa mening i livet, samt ge verktyg för att få kontakt med kroppens intelligens genom meditativ rörelse. 

Som din terapeut möter jag dig med djup empati och hjälper dig att utforska, förstå och hantera de svårigheter just du kämpar med. Tillsammans hittar vi verktyg för att komma i kontakt med din egen inre helande kraft.

VAD KAN JAG GÖRA FÖR  DIG?
En av mina klienter beskrev det så här: "Du var med mig på resan till mitt inre. Du lärde mig att lita till min egen kompass och våga gå iland där jag aldrig varit förut. Jag fann en skatt – det allra vackraste, min själ"

Välkommen att ringa mig och berätta vad just du behöver, 0707-69 80 21.
Jag finns på Antilopgatan 7 i Mölndal.
 

LÄS MER OM