Atlantis-Wellness-2

Shandithi Kinesiologi

Shandithi Kinesiologi är en avancerad energibalanserings metod som innebär att alla kroppens system försätts i balans.
När vi upplever symtom av olika slag så innebär det att någonstans i kroppen kan inte systemen komma åt att kommunicera ordentligt med varandra.

Genom att koppla ihop systemen igen aktiveras kroppens självläkningssystem och symtomen tas om hand.
Under balanseringen brukar de allra flesta uppleva en djup avslappning och ett stort lugn infinner sig.
Shandithi Kinesiologin kan kombineras med andra terapiformer.
Inom Shandithi konceptet finns också Shandithi massage, som är en djupavslappnande massage, samt Shandithi Basic som är en rörelsemeditation som försätter din kropp i balans samt aktiverar välbefinnande, glädje, kärlek och tacksamhet.
 

Shandithi Massage

När man bara vill komma ner i varv och vill komma åt den här känslan av djup avslappning, då passar Shandithi massagen väldigt bra. Oljor och droppar är speciellt framtagna för just den här massagen och balanserar upp kroppens system.
Detta är en mjuk helkroppsmassage som börjar med fötterna för att sedan avslutas med ansiktet och huvudet och tar en timme i anspråk.
 

Shandithi Basic Rörelse Meditation

Vill man själv kunna aktivera Shandithi frekvensen och försätta sig i självläkning samt aktivera glädje, kärlek, tacksamhet, välbefinnande och harmoni då ska man hålla på med Shandithi meditationen Basic. Detta är en rörelsemeditation som kombinerar mjuka rörelser med andning, affirmationer och visualiseringar.
Återkommande kurser, ta kontakt för aktuella datum.

Här kan du läsa mer:
www.stresscare.se
www.shandithi.com

Välkommen!
 

TERAPEUTER SOM UTFÖR SHANDITHI TERAPIER

Shandithi-Kinesiologi Malou Johansson utför shandithi -kinesiologi, shandithi-massage och shandithi basic rörelsemeditation på Atlantis Wellness i Vasastan  i Göteborg

Malou Johansson
Beteendevetare
Fil kand Psykologi
Shandithi Kinesiologi-Massör
Stresshantering-Mental Träning


LÄS MER OM TERAPEUTEN & BOKA