Atlantis-Wellness-2

Malou Idun Johansson

BETEENDEVETARE
FIL KAND PSYKOLOGI
SHANDITHI KINESIOLOG-MASSÖR
STRESSHANTERING-MENTAL TRÄNING

Malou Johansson Beteendevetare, Shandithi kinesiolog-Massör, Stresshantering-Mental träning på Atlantis Wellness  i centrala Göteborg

Malou Johansson

Bokning och frågor:
Tel: 0705 11 11 20
malou@stresscare.se

Länk till Malous egen hemsida

MIN BAKGRUND
År 2000 fick jag min examen som Beteendevetare från Göteborgs Universitet, med en Fil Kand i Psykologi. Under tiden som jag studerade arbetade jag inom restaurang, reklam, vård och omsorg. Jag fick också mina två barn under de här åren.

UTBILDNING
Samma år startade jag mitt företag, med fokus på utbildning inom stresshantering i grupp och individuellt. Under några år anlitades jag som konsult på ett personalhälsoföretag, Hälsovis AB. Där vi arbetade med teamterapi och samtal i kombination med massage och akupressur.
Efter det ubildade jag mig i Kinesisk Massage på Axelsons så att jag kunde arbeta både med den fysiska kroppen och med det inre för att få snabbare och bättre resultat. Mental träning läste jag på Ledarskapshögskolan.

SHANDITHI
Efter detta kom jag i kontakt med Shandithi konceptet och utbildade mig på Shandithi Academy till Shandithi Kinesiolog, -Massör och -Basic Meditationsinstruktör.

Idag är det Shandithi konceptet i kombination med samtal som jag främst arbetar med.
Jag jobbar på onsdagar i centrala Göteborg.

Du kan läsa mer om mig eller om Shandithi konceptet här:
shandithi.com

LÄS MER OM