Atlantis-Wellness-2

Medial vägledning

Sedan urminnes tider har människor sökt sig till olika vägledare för att få insikter om sitt liv, framtida händelser och för att få kontakt med nära och kära på andra sidan.
Idag har det kommit in i vår vardag genom olika media, TV-program och tidningar.

Många människor har upplevt sanndrömmar och varsel inför olika händelser i livet. Uttryck som: " Detta har jag känt på mig " känner många av oss igen.
Kända verk är Mayakalendern, Nostradamus Profetior och Bibeln.

KLÄRVOAJANS - SYNSK 
Klärvoajans (synsk) betyder att kunna se in i framtiden. Förutsägelser både i nutid och historiskt har visat sig stämma, dels i större sammanhang och även för enskilda personer.
 

VARFÖR SKA DU SÖKA MEDIAL KONSULTATION?
När du funderar över dig själv och hur ditt liv kommer att utvecklas framöver, t.ex i arbetet eller i dina relationer. Har du fastnat i oro eller funderingar och behöver vägledning för att komma vidare?
 

VAD KAN EN KONSULTATION HANDLA OM?
Medial konsultation ger dig en möjlighet att få insikter om dig själv.
Du får vägledning till att se förutsättningar och möjligheter i ditt liv.
Den belyser hur andra ser på dig och hur händelser kan komma att utvecklas.
 

VEM KOMMER FÖR EN KONSULTATION?
De flesta klienter är "vanliga människor" som söker svar på frågor utan att nödvändigtvis vara intresserade utav mediala fenomen. Du får en beskrivning av dig själv och ditt liv och i många fall en bekräftelse av de känslor du bär med dig. Du ges möjlighet att se situationer klarare och lättare att fatta beslut om hur du vill gå vidare i din vardag.

Medial vägledning Anette Gustafsson Ingerlund uför medial vägledning, yoga, meditation på Atlantis Wellness  i Vasastan i Göteborg

Anette Gustafsson Ingerlund 
Medium
Dipl Kundaliniyogalärare och Meditation


LÄS MER OM TERAPEUTEN & BOKA