Atlantis-Wellness-2

Linda Dyrefelt

DIPL PSYKOSYNTESTERAPEUT
FIL KAND PSYKOLOGI
CERT HANDLEDARE I SORGBEARBETNING

Linda Dyrefelt Psykosyntesterapuet, Handledare i sorgbearbetning på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Linda Dyrefelt  

Bokning och frågor:
Tel: 0738 91 18 06

linda.dyrefelt@voicelife.se

 

Tillsammans kan vi utforska den plats du är på just nu i ditt liv, vad som fört dig dit och vad du önskar förändra för att kunna gå vidare.

VOICE
På PsykosyntesInstitutet i Göteborg har jag gått den femåriga utbildningen till psykosyntesterapeut och tar sedan 2009 emot klienter. Därefter fördjupade jag mig ytterligare i psykosyntesstudier under två år i London samt två år på Ersta Sköndal Bräcke Högskola i psykodynamisk terapi. Har en bakgrund i kulturvärlden där jag arbetat med rösten i sång och tal, haft glädjen att skriva musik samt som egenföretagare producera ljudböcker.

LIFE
Jag har ett särskilt intresse för kreativitet, språk och existentiella frågor. Jag fascineras av frågor som: Vad är en människa – egentligen? Finns det en mening med livet? Vad säger vetenskapen? Är livet ett problem att lösa eller ett mysterium att uppleva?

På PsykosyntesInstitutet har jag varit studierektor och lärare. För grupper i personlig utveckling är jag lärare och gruppterapeut. Jag föreläser särskilt om Drömmar, som är en spännande väg till ditt inre. Jag arbetar också med sorgbearbetning för att hjälpa dig förlösa sorg så att du kan gå vidare i livet.

Det finns många orsaker till att gå i psykosyntesterapi. Det kan handla om att du

 • vill förstå dig själv bättre
 • vill fördjupa dina relationer
 • känner dig ensam, i sorg, i kris
 • undrar över meningen med ditt liv
 • längtar efter förändring
 • önskar du kunde känna lust och längtan
 • upplever vardagen som en omöjlig ekvation
 • fastnat i den kreativa processen
  …och många andra situationer

Jag är medlem i Psykosyntesföreningen, ansluten till European Association for Psychotherapy (EAP) och European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy (EFPP).
Jag finns på Första Långgatan 20.
Varmt välkommen!

LÄS MER OM