Atlantis-Wellness-2

Lena Andreasson

DIPL SAMTALSTERAPEUT
DIPL PAR- OCH RELATIONSTERAPEUT
DIPL REGRESSIONSTERAPEUT
CERT HANDLEDARE I SORGBEARBETNING

Lena Andreasson Psykodynamisk Samtalsteraput,  Regressionsterapeut,  handledare i sorgbearbetning  på Atlantis Wellness  i centrala  Göteborg

Lena Andreasson  

Bokning och frågor:
Tel: 0736 35 85 00
lena.a@atlantiswellness.se

Länk till Lenas egen hemsida

SAMTALSPARTNER
Vi kan alla i olika skeenden av livet ha behov av en utomstående samtalspartner med förmåga att lyssna och med kunskap om vad som kan hjälpa dig att växa och utvecklas.

Jag har arbetat med människor i mer än 40 år. Mitt intresse för människor och beteende har alltid varit stort. Det ledde till att jag gick Steg1-utbildning i psykoterapi med psykodynamisk inriktning 2006-2007.
Jag har sedan dess arbetat med klienter i egen regi.

UTBILDNING
Jag har kompletterat mina kunskaper med att utbilda mig till handledare i sorgbearbetning 2007, en 1-årig fortbildning i KBT 2009, SER-terapeut genom SER-Akademin i Helsingborg 2014-2016. I den ingår regressions- och samtalsterapi samt EFB (Energy Flow Breathing, en mjuk men kraftfull andning.) Par och Relationsterapeut 2017.
Detta ger mig en bra grund för att jag ska kunna hjälpa dig med din personliga utveckling. Jag kombinerar mina kunskaper för att kunna möta dig där du är just nu och för att kunna ge dig de redskap du behöver för att kunna komma vidare i livet och bli den du vill vara.

Du väljer själv hur ofta och hur länge du vill gå i terapi.
Mer information kan du få på ett kostnadsfritt första samtal.

Jag finns på Atlantis på onsdagar.
 

LÄS MER OM