Atlantis-Wellness-2

Ingeborg Björlin

DIPLOMERAD PSYKOSYNTESTERAPEUT
GRUNDUTBILDNING I INTEGRATIV PSYKOTERAPI
 


 

IngMarie Wollter Psykoterapeut, Traumaspecialist, Handledar i  sorgbearbetning på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Ingeborg Björlin

Bokning och frågor:
Tel: 0706-735 445

Ingeborg@ingeborgbjorlin.se
 

Bakgrund
Jag är ursprungligen tekniker och har arbetat med produktutveckling, logistik och organisationsutveckling i globala företag med människor i olika funktioner och kulturer. Min resa till samtalsterapeut började med en 2-årig utbildning i personlig utveckling. Det ledde till omvälvande insikter och omvärderingar. Till slut valde jag att kliva ur ekorrhjulet och byta yrke. Det innebar ytterligare fyra års studier. Nu märker jag att livserfarenhet, yrkeserfarenhet och mina personliga egenskaper smälter samman och är en tillgång för mig.

Samtalsterapi
Det finns många skäl att gå till en terapeut. Det kan t.ex. vara stress, livsval, sorg, en svår händelse, något som skaver. Ditt skäl och den du är skapar en unik enhet. Utan preparerade strukturer eller steg som skall genomföras möter jag dig precis där du är, utan förutfattade meningar. Jag vill hjälpa dig, hitta in till dig själv och din vilja, dina visioner! Vår inneboende kapaciteten är så mycket större än vi tror. I oss finns en vilja och längtan att agera och förverkliga sig själv men ibland är det något som bromsar och/ eller blockerar.

Hur går det till?
Vi sitter i en lugn miljö där vi ostört kan samtala i 60 minuter och du behöver inte förbereda dig eller prestera något. Du förbinder dig inte till något eller till ett visst antal gånger och kan när som helst avsluta. Om du tycker samtalen är värdefulla träffas vi och beroende på dina behov reglerar vi när och hur ofta vi ses. Jag tar emot i centrala Göteborg, utomhus och i webmöte.
Läs mer på min hemsida; www.ingeborgbjorlin.se

Säkerhet!
Jag har förbundit mig att följa etiska regler såsom tystnadsplikt och regelbunden handledning hos erfaren och utbildad handledare. Jag är med i Psykosyntesförbundet och har behandlingsansvarsförsäkring.

Varmt välkommen att kontakta mig!

LÄS MER OM