Atlantis-Wellness-2

Lise Slåttnes

DIPL AKUPRESSÖR
DIPL BOWENTERAPEUT
DIPL MASSAGETERAPEUT
CERT MASSÖR
REFLEXOLOG

 

Lise Slåttnes Akupressör, Bowenterapeut, Massageterapeut, Massör Zonterapeut, Reflexolog på Atlantis Wellness  i centrala Göteborg

Lise Slåttnes

Bokning och frågor:
Tel: 0706 44 53 12
lise.s@atlantiswellness.se

BAKGRUND
Jag startade mitt företag 1998 och arbetade heltid på min praktik och på olika företag fram till 2020. (Numera arbetar jag tisdagar och onsdagar)  Det har gett mig en bred erfarenhet och jag kan se stora fördelar med att erbjuda olika typer av behandlingar. Både för att vi människor är olika men också för att behovet kan växla vid olika faser i livet.

SJÄLVLÄKNING
Kroppen har en fantastisk självläkningsförmåga, ibland behöver den bara lite hjälp på vägen. Jag hjälper Dig att öka medvetenheten om Din kropp och Dina problem. Du lär Dig känna igen varningssignalerna och det gör det lättare att hålla Dig frisk och förebygga sjukdomar. 

GODA RESULTAT
V
id stressrelaterade besvär, yrsel, värk, belastningsskador, whiplash, nackspärr, ryggskott, diskbråck, ischias mm. Hos mig får du en skräddarsydd behandling, jag kombinerar gärna de olika metoderna för bästa resultat. Jag använder mig av ekologiska och eteriska oljor. Du kan även få ergonomisk rådgivning, stretchövningar samt tips om kost och näring.

UTBILDNING

  • Massör, Axelssons Gymnastiska Institut (AGI) 1997
  • Massageterapeut, AGI 1997-1998
  • Akupressör, AGI 1997-1998 
  • Bowenterapeut, Akademin för Bowenterapi 2002-2003
  • Zonterapeut/Reflexolog, Kairon reflexologiskola 2015-2017
  • Fristående kurser bl.a. Basmedicin 1997, Näringslära 2004, Acunova 2006, Mikronäringslära 2017 mm
Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är ansluten till Epassi. Du kan även köpa presentkort direkt av mig.
Jag är på Atlantis tisdagar och onsdagar.

Välkommen!

Vill Du veta mer om mina behandlingsmetoder kan du titta på följande länkar.
www.kroppsterapeuterna.se
www.bowenterapi.com
www.kairon.se
www.acunova.dk

LÄS MER OM