Atlantis-Wellness-2

Hälsa och Näring

Tillhör du en av oss alla som ibland önskar du hade; Mer energi?
Väl fungerande mage? Bättre immunförsvar? Mer effektiv sömn? Starkare hår, hud och naglar?

VARFÖR NÄRING?
Oavbruten press och stress tillsammans med miljögifter, mat som tappat sitt näringsinnehåll och ibland dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat. Vi får näringsbrist som leder till olika symptom, trötthet, huvudvärk och mycket annat. Vi får krämpor vi vänjer oss vid o till slut ser som ”naturliga”.
 

VAD ÄR FITLINE?
Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp upp till en hög ålder.

FitLine produkterna tar näringsämnena dit de behövs, till dina celler! FitLine ger dig mer cellenergi.
FitLine är ett högvärdigt kosttillskott för alla åldrar med största möjliga renhet och är garanterat dopingsäkra. Du märker effekterna på några minuter. FitLine räknas som mat, då det ger kroppen näring som stödjer kroppens egen förmåga till självläkning.

Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av PMs forskare ger näring till de ställen där de behövs när de behövs, på cellnivå inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.
 

SPORT IDROTT UTHÅLLIGHET
Vill du gå ner i vikt på ett enkelt sätt och utan att gå hungrig eller tappa energi och muskler? Du bestämmer själv tempo o tid för att nå ditt resultat och du har mitt stöd under tiden. Är du redo för en större eller mindre livsstilsförändring så hör av dig för vidare information. 

Om du är intresserad av att veta mer så kontakta mig via telefon eller mail .
Du kan också gå in på min hemsida och läsa vidare .

Elisabeth Gräns erbjuder kurser i Hälsa och Näring på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Elisabeth Gräns
Dipl Psykosyntesterapeut, Coach

LÄS MER OM TERAPEUTEN & BOKA

Chatarina Sandersson erbjuder kurser i Hälsa och Näring på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Chatarina Sanderson
Dipl Psykosyntescoach Psykosyntesterapeut
LÄS MER OM TERAPEUTEN & BOKA