Atlantis-Wellness-2

Ingeborg Björlin

PSYKOSYNTESTERAPEUT UNDER UTBILDNING 

 

IngMarie Wollter Psykoterapeut, Traumaspecialist, Handledar i  sorgbearbetning på Atlantis Wellness i centrala Göteborg

Ingeborg Björlin

Bokning och frågor:
Tel: 0706-735 445

ingeborg.b@atlantiswellness.se
länk till egen hemsida?

Bakgrund
Jag är ursprungligen tekniker och har med den bakgrunden arbetat med produktutveckling och senare med logistik och organisationsutveckling i världsomspännande företag med människor i olika funktioner och från många länder. Framförallt arbetade jag i gränssnittet mellan människa och IT. För att kunna förklara samband, orsak och verkan, oavsett var en individ befinner sig i en organisation måste man anpassa till den, till var enskild människa och möta just dig, där du är.
Som samtalsterapeut arbetar jag på samma sätt. Det spelar ingen roll hur mycket jag kan om jag inte lyssnar och möter dig just där du är! Tillsammans arbetar vi för att du skall finna svar på dina frågor och behov.

Under 2014 påbörjade jag en utbildning på Psykosyntesinstitutet för att utveckla mig själv. Det ledde till omvälvande insikter och omvärderingar, valde då själv att kliva ur ekorrhjulet, byta yrkesinriktning och utbilda mig till samtalsterapeut. Märker att livs; respektive yrkeserfarenhet och min personlighet smälter samman och är en tillgång för mig som samtalsterapeut.
Det finns lika många skäl att gå till en terapeut som det finns individer:
 
•  Svåra livsval
•  Oro, stress, utmattning
•  Kärlek, sorg
•  Mobbning
•  Separation
•  Barnlöshet
•  Ensamhet
Att tala med en person som bemöter dig precis där du själv är, utan förutfattade meningar, som accepterar dig och vad du säger är befriande.
Jag vill hjälpa dig, hitta in till dig själv och din vilja, dina visioner!

Min värdegrund
Alla har samma värde, vi är födda goda! Vilja och längtan att agera och förverkliga finns i oss men ibland är det något som bromsar och/ eller blockerar. Vår inneboende kapaciteten är så mycket större än vi tror!

Hur går det till?
När du bokat tid så kommer du till mig. Vi sitter i en lugn miljö där vi ostört kan samtala och du behöver inte förbereda dig eller prestera något. Du förbinder dig inte till något eller till ett visst antal gånger och kan när som helst avsluta. Om du tycker samtalen är värdefulla så träffas vi och beroende på dina behov så reglerar vi när och hur ofta vi ses.

Som samtalsterapeut under utbildning har jag reducerat pris och har tagit emot klienter sedan januari 2018. Min inriktning är psykosyntes, en relationell bas där hela människan får plats. Dåtid, framtid och individens potential är några av ingredienserna.
 
Säkerhet!
Jag har förbundit mig att följa etiska regler såsom tystnadsplikt och regelbunden handledning hos erfaren och utbildad handledare.
 
Varmt välkommen att kontakta mig!
 

LÄS MER OM