Lise Slåttnes

DIPL AKUPRESSÖR
DIPL BOWENTERAPEUT
DIPL MASSAGETERAPEUT
CERT MASSÖR
REFLEXOLOG

 

Lise Slåttnes Akupressör, Bowenterapeut, Massageterapeut, Massör Zonterapeut, Reflexolog på Atlantis Wellness  i centrala Göteborg

KONTAKT DIREKT

Lise Slåttnes

Tel: 0706 44 53 12

lise.s@atlantiswellness.se

BAKGRUND
Efter att arbetat många år i fastighetsbranschen bestämde jag mig 1997 för att omskola mig. Jag har alltid fascinerats av kroppens egna läkningsförmåga och varit intresserad av friskvård så valet föll naturligt på olika kroppsbehandlingar. 

Jag startade mitt företag 1998 och har sen dess arbetat heltid på min praktik och på olika företag. Det har gett mig en bred erfarenhet och med åren har jag insett fördelarna med att erbjuda olika typer av behandlingar. Både för att vi människor är olika men också för att behovet kan växla vid olika faser i livet.

SJÄLVLÄKNING
Kroppen har en fantastisk självläkningsförmåga, ibland behöver den bara lite hjälp på vägen. Jag hjälper Dig att öka medvetenheten om Din kropp och Dina problem, så att Du lyssnar och känner igen varningssignalerna. Det gör det lättare att hålla Dig frisk och förebygga sjukdomar. 

GODA RESULTAT
V
id stressrelaterade besvär, yrsel, värk, belastningsskador, whiplash, nackspärr, ryggskott, diskbråck, ischias mm. Hos mig får du en skräddarsydd behandling, jag kombinerar gärna de olika metoderna för bästa resultat. Jag använder mig av ekologiska och eteriska oljor. Du kan även få ergonomisk rådgivning, stretchövningar samt tips om kost och näring.

UTBILDNING

  • Massör, Axelssons Gymnastiska Institut (AGI) 1997
  • Massageterapeut, AGI 1998
  • Akupressör, AGI 1998 
  • Bowenterapeut, Akademin för Bowenterapi 2003
  • Zonterapeut/Reflexolog, Kairon reflexologiskola 
  • Fristående kurser bl.a. AcuNova, basmedicin, näringslära mm
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Jag är ansluten till Min Friskvård och ActiWay.

Vill Du veta mer om mina behandlingsmetoder kan du titta på följande länkar.
www.kroppsterapeuterna.se
www.bowenterapi.com
www.kairon.se
www.acunova.dk

LÄS MER OM